Het Nederlandse leidingwater behoort tot het beste drinkwater ter wereld. Ons water smaakt heerlijk en zit vol met mineralen die goed voor ons zijn, zoals calcium, magnesium, natrium, kalium, carbonaten en sulfaten.
Calcium en magnesium hebben echter de vervelende eigenschap dat ze aanslag geven.
 
Kalkaanslag kom je overal tegen: bij de kraan, in bad, de douchewand, het toilet, in leidingen. Maar ook in apparatuur zoals bijvoorbeeld de cv-ketel, wasmachine, vaatwasser, koffiezetter en waterkoker.

Innoveren

Innovaties hebben altijd al onze interesse gehad en blijken regelmatig bij te dragen aan het optimaliseren van installaties en technieken. Tegelijk zijn we terughoudend bij het toepassen van nieuwe ontwikkelingen, met name als ervaringen en wetenschappelijke onderbouwing (nog) niet voldoende zijn.

Waterontharden zonder zout

De noodzaak voor het ontwikkelen van een goede ontharder zonder zout is in een stroomversnelling gekomen toen in diverse staten van Amerika, vanwege de zware milieulast, zoutontharders (ionenwisselaars) werden verboden.

Keramisch water ontharden

Zo kwamen wij in aanraking met het keramisch ontharden van water. Buitengewoon interessant, vernieuwend en veelbelovend. De partij die het proces heeft weten te optimaliseren (stabiele kristallen) is met ons een samenwerking aangegaan waardoor wij dit gepatenteerde systeem op de markt mogen brengen.

H2O Pro is een waardige opvolger van de waterontharders met zout (ionenwisselaars) die tot nu toe de enige goed werkende ontharders waren. Voeg hier de extra H2O voordelen aan toe (prijs, geen afvoer, geen lawaai, geen zout, enz.) en u zult onze keuze begrijpen.
 
Wij zijn tot de overtuiging gekomen dat u met H2O Pro een fantastisch product in huis haalt, waarmee u uzelf en het milieu een groot plezier doet.