Nooit meer last van kalkaanslag

De gepatenteerde H2O Pro is erin geslaagd kalk definitief om te zetten in kristallen die geen aanslag vormen.  De voordelen laten zich raden. Bestaande kalkaanslag verdwijnt.

Waar het door H2O Pro behandelde water langs stroomt, zal uw oude kalkaanslag verdwijnen. Met andere woorden, het kalkoplossend vermogen is door H2O Pro toegenomen. Glanzend sanitair zonder tijd en schoonmaakmiddelen te verspillen.

Uw apparatuur gaat (veel) langer mee

Zonder kalkaanslag heeft u minder onderhoud aan uw apparaten (cv-ketel, wasmachine, boiler, vaatwasser, waterkoker enz.). U bespaart op ontkalkingsmiddelen en evengoed gaat uw apparatuur langer mee.

Zuiver natuurkundig proces

De keramische parels trekken o.a. kalk aan en bundelen dit tot stabiele en gladde microkristallen die niet hechten.

De doorbraak zit hem in het stabiel maken van deze kristallen waardoor H2O Pro een volwaardig alternatief is voor de milieubelastende zoutontharders (ionenwisselaars).

Milieuvriendelijk: energie- en waterbesparend

  • Door kalkaanslag te voorkomen met H2O Pro gaat apparatuur langer mee met minder onderhoudskosten, een hoger rendement en met een lagere energierekening
  • H2O Pro is geen spoelwater nodig waardoor ook deze verspilling wordt voorkomen
  • Ook bespaart u tijd en schoonmaakmiddelen
 
Kortom, ontkalken met H2O Pro is goed voor het milieu en uw portemonnee.

Volledig geluidloos

Het hele proces in H2O Pro wordt volledig geluidloos uitgevoerd.

Geschikt voor een natriumarm dieet

In tegenstelling tot de enige andere waterontharders die ook goed kalkaanslag voorkomen voegt H2O Pro geen natrium toe aan het water. Hierdoor is H2O Pro behandeld water ook minder corrosief.

Ingebouwde bypass

H2O Pro heeft een ingebouwde bypass. Dit vergemakkelijkt het installeren en maakt filter wisseling mogelijk zonder het water af te sluiten. Het filter wisselen hoeft maar 1x in de 3 jaar.

Overal te installeren

H2O Pro is compact, past in iedere meterkast of meterput, is geen afvoer en geen stroom nodig. Ook in boten en caravans is er altijd een plekje te vinden waar H2O Pro geïnstalleerd kan worden.

Drievoudige filtering

Ondanks dat het Nederlandse leidingwater bijzonder zuiver is worden door H2O Pro toch nog enkele vervuilingen uit het water gefilterd. Hiervoor is H2O Pro uitgerust met een drievoudig filterpakket.

Geen drukval

Door techniek en constructie is H2O Pro de waterontharder met de beste doorstroom en de minste weerstand. Wat onder andere inhoudt dat H2O Pro probleemloos ingezet kan worden in situaties met bijvoorbeeld een grote regendouche of stortdouche en ook uw bad blijft gewoon snel gevuld worden.

Geschikt voor bedrijven

De voorschriften voor bedrijven (waar leidingwater geconsumeerd wordt door personeel en of klanten) voor het plaatsen van een waterontharder die gebruik maakt van chemie zoals een zoutontharder zijn uitgebreid en kostbaar. 
Doordat H2O Pro gebruik maakt van zuivere natuurkunde kan H2O Pro ook probleemloos, zonder lastige installatie voorschriften en verplichte jaarlijkse metingen, toegepast worden door bedrijven.   
 
Mocht u een groter debiet (meer dan 40 ltr/min.) nodig zijn dan maken wij graag een installatie voor u op maat.