Nooit meer last van kalkaanslag

De gepatenteerde H2O Pro is erin geslaagd kalk definitief om te zetten in kristallen die geen aanslag vormen.  De voordelen laten zich raden. Bestaande kalkaanslag verdwijnt.

Waar het door H2O Pro behandelde water langs stroomt, zal uw oude kalkaanslag verdwijnen. Met andere woorden, het kalkoplossend vermogen is door H2O Pro toegenomen. Glanzend sanitair zonder tijd en schoonmaakmiddelen te verspillen.

Overal te installeren

H2O Pro is compact, past in iedere meterkast of meterput, heeft geen afvoer en geen stroom nodig. Ook in boten en caravans is er altijd een plekje te vinden waar H2O Pro geïnstalleerd kan worden.

Plaatsingen H2O Pro

Uw apparatuur gaat (veel) langer mee

Zonder kalkaanslag heeft u minder onderhoud aan uw apparaten (cv-ketel, wasmachine, boiler, vaatwasser, waterkoker enz.). U bespaart op ontkalkingsmiddelen en evengoed gaat uw apparatuur langer mee.

Zuiver natuurkundig proces

De keramische parels trekken o.a. kalk aan en bundelen dit tot stabiele en gladde microkristallen die niet hechten.

Deze kristallen zijn stabiel en vallen dus niet meer uit elkaar. Hierdoor is de H2O Pro een volwaardig alternatief voor de milieubelastende zoutontharders (ionenwisselaars).

Milieuvriendelijk: energie- en waterbesparend

  • Door kalkaanslag te voorkomen met H2O Pro gaat apparatuur langer mee met minder onderhoudskosten, een hoger rendement en met een lagere energierekening
  • H2OPro is geen spoelwater nodig waardoor ook deze verspilling wordt voorkomen
  • Ook bespaart u tijd en schoonmaakmiddelen
  • Kortom, ontkalken met H2O Pro is goed voor het milieu en uw portemonnee.

Volledig geluidloos

Het hele proces in H2O Pro wordt volledig geluidloos uitgevoerd.

Geschikt voor een natriumarm dieet

In tegenstelling tot de enige andere waterontharders die ook goed kalkaanslag voorkomen voegt H2O Pro geen natrium toe aan het water. Hierdoor is H2O Pro behandeld water ook minder corrosief.

Ingebouwde bypass

H2O Pro heeft een ingebouwde bypass. Dit vergemakkelijkt het installeren en maakt onderhoud mogelijk zonder het water af te sluiten. Het wisselen van de keramische parels hoeft maar 1x in de 3 jaar.

Geen drukval

Door techniek en constructie is H2O Pro de kalkontharder met de beste doorstroom en de minste weerstand. Wat onder andere inhoudt dat H2O Pro probleemloos ingezet kan worden in situaties met bijvoorbeeld een grote regendouche of stortdouche en ook uw bad blijft gewoon snel gevuld worden.

Geschikt voor bedrijven

 
Door de veilige techniek mag H2O Pro ook bij bedrijven (waar leidingwater geconsumeerd wordt door derden) gebruikt worden zonder lastige installatievoorschriften, zoals CA-keerklep, verplichte jaarlijkse metingen e.d.   
 
Mocht u een groter debiet (meer dan 40 ltr/min.) nodig hebben dan kijken wij graag voor u naar een installatie op maat.